035 - 542 23 92 (Baarn)
0341 -356 725 (Putten)

logo-2016-baarn-en-putten

035 - 542 23 92 (Baarn)
0341 -356 725 (Putten)

ZONNEN

 

Verantwoord Zonnen positieve effecten van UV licht:

naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht of een zonsessie onder de zonnebank ook een positief effect op de gezondheid.

Het UV-B aandeel van de natuurlijke en ook van de kunstmatige zon is beslist noodzakelijk, om een voldoende hoeveelheid vitamine D

Te produceren voor de stofwisseling van het lichaam. Vooral vitamine D3 is hierin belangrijk omdat dit vele positieve werkingen heeft:

* Activering van gelukshormonen

* Verbetering van de algemene gezondheid

* Positieve werking op de botten

* Verlagende werking van de bloeddruk

* Voorkomen van botontkalking

* Stimulering van het immuunsysteem

* Vermindering van depressies

* Verlaging van de cholesterolspiegel

* Betere bloedcirculatie, daardoor betere huidstofwisseling

* Warmtebron voor de spieren

Startersbank vanaf € 4,50

De zonnebank is geschikt voor mensen die   beginnen met bruinen, snel verbranden of wanneer je een lange periode niet in de zon geweest bent.

 

Mediumbank vanaf € 6,00

Heb je al een lekker kleurtje, ben je net terug van vakantie of verbrand je niet snel? De Mediumbank geeft de huid een goede boost.

Is geschikt voor mensen die een mooie bruine teint willen hebben en behouden. Je bent verzekerd van een intensieve bruining.

 

Snelbruiner vanaf € 7,50

De Snelbruiners zijn geschikt voor de gevorderde bruiner. Een exclusieve zonnebank voor een schitterend resultaat!

Deze bank is ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van claustrofobie.

 

Supermega vanaf € 9,00

Naast de sublieme kwaliteit van onze Snelbruiner zonnebank wordt bij de Supermega bruiner het ligcomfort nog eens extra benadrukt. De bruining is nog intensiever door de extra sterke lampen en gezichtsbruiners!

 

Ultra-Turbo vanaf € 11,00

Geniet van een geheel nieuwe bruiningswereld. De Ultra –Turbo is de sterkste zonnebank. Deze grensverleggende zonnebank is een sensatie voor de gevorderde bruiner.

 

Gezichtsbruiner vanaf € 6,00

Heb je geen zin of tijd om je helemaal uit te kleden? Dan is deze Gezichtsbruiner een absolute topper. Je gezicht, hals en decolleté genieten van een prachtige bruining.

 

Vertical Staand vanaf € 6,00

De Vertical is de ultieme droom van iedere zonaanbidder. Van alle kanten voel je dat je lichaam gelijkmatig gebruind wordt. Het voordeel is dat je lichaam nergens op hoeft te leunen, waardoor ieder stukje huid evenveel UV- licht krijgt en dat je geen last hebt van witte drukpunten.

 

Ergoline 1600 vanaf € 10,00

Bruining en anti-aging in 1